rikujokinen.com

rikujokinen.com

Sykettä

Sykettä.fi on palvelu, joka yhdistää korkeakoulujen liikuntapalvelut yhteen paikkaan Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan alueella. Sykettä.fi palvelu on käytössä Kuopiossa Savonia-ammattikorkeakoululla ja Itä-Suomen yliopistolla, Iisalmessa ja Varkaudessa Savonia-ammattikorkeakoululla sekä tulevaisuudessa Joensuussa Karelia-ammattikorkeakoululla ja Itä-Suomen yliopistolla.

 

Palvelussa on tällä hetkellä käyttäjiä n. 2600. Käyttäjät ovat korkeakoulujen opiskelijoita, henkilökuntaa ja yhteistyökumppaneita. Sivuston kautta hoituu liikuntatapahtumien ylläpito, niihin ilmoittautuminen sekä sitä kautta myös käyttöasteen seuraaminen.

 

Palvelun tärkein toiminnallisuus on liikuntakalenteri, joka kokoaa kaikki liikuntatapahtumat yhteen paikkaan. Liikuntatapahtumia on laidasta laitaan: vakiovuoroja, ohjattua liikuntaa, kuntosalien käyttö, lajikokeiluja, alueen liikuntayrittäjien tarjoamia kursseja ja tapahtumia.

 

Sivustolle toteutettiin myös feed Facebookista. Uusimmat uutiset ja tiedotteet näkevät siis myös käyttäjät, jotka eivät ole rekisteröityneet facebookin käyttäjiksi.

 

Sivuston ulkoasu on tehty responsiivisena, eli se toimii vaivatta laitteen koosta riippumatta.

 

Sykettä.fi-palvelu on käännetty myös kokonaan englanniksi, ulkomaalaisia tutkinto- ja vaihto-opiskelijoita ajatellen.

Sykettä.fi-palvelulle toteutettiin myös pari videota.